Forum for jungiansk psykologi i Oslo         


Forum for jungiansk psykologi er et møtested for mennesker som er interessert i få noe kjennskap til jungiansk psykologi. Analytikerne i Norge arrangerer seminarer og kurs, av og til også med utenlandske analytikere som seminarledere. Forum for jungiansk psykologi er ingen organisasjon, men de som er interessert, kan finne informasjon om kurs og seminarer på denne hjemmesiden eller stå på en adresseliste.

Dessverre er det lite aktivitet i vårt Forum for tiden. Vi er en aldrende gruppe som ikke lenger har samme kapasitet til å arrangere seminarer. Det skjedde jo også noe fryktelig trist blant våre kolleger sommeren 2022. Den yngste analytikeren, Finn Reinert, som var i ferd med å avslutte sin utdanning som jungiansk analytiker, døde brått og helt uventet. Han hadde ønsket å holde en del kurs i Forum for jungiansk psykologi. Slik ble det altså ikke.

Det hender at det skjer noe i forbindelse med jungiansk psykologi i forlaget Flux, der Astri av og til holder et seminar med utgangspunkt i bøkene hennes. Interesserte kan eventuelt melde seg på nyhetsbrev derfra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Startside
Forum
Fagkrav
Terapi
Litteratur
Lenker
Kontaktinfo